Avui havia de repondre els gelats, doncs el què vaig fer de cireres fa 1 setmana va volar... no vaig penjar la recepta perquè era el primer cop que el feia i no estava segura de com sortiria.
El d'avui és de prèssec i ja n'havia fet l'any passat. Aquest cop l'he fet de la següent manera i ha millorat molt el resultat respecte l'anterior versió:
- 500grs. de prèssec pelat i sense pinyol.
- 200 grs. de iogurt grec.
- 200 grs. de llet condensada
Barregem tot i triturem amb el turmix fins que quedi una crema fina.
Passem la crema a les glaçoneres.
Un cop congelada la crema triturem els 'glaçons' amb la batedora (o robot de cuina).
Ho passem a un tupper i altre cop al congelador.
S'ha de treure uns 10 minuts abans de servir perquè sigui ben cremòs.
La veritat és que és boníssim..., i això que els prèssecs no eren d'Ordal, que encara hi hem de passar al mercat del prèssec enguany...
La cremositat ha guanyat una miqueta, però no li arribo a trobar el punt que tenen els gelats comercials. Seguirem provant.
He de probar la recepta de la meva llevadora Sussi per al gelat de prèssec, amb suc de llimona i prèssec, que deu ser boníssim tambè, però aquest l'he fet per l'Abril, que nomès demana gelat de postres aquests dies de calor i amb el iogurt i la llet condensada m'ha semblat més complert.
Bon profit!
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Si em deixes un comentari, sabrè que has passat per aquí...! gràcies!
Your message will let me know you have been over here...! Thank you!